JOHNNY WRAP

JOHNNY WRAP Wraps Salads

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1181 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny Wrap. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2022 om 6:42 Normaal lange bezorgtijden, dit keer zeer snel. Eten altijd goeie wraps
2 jun 2022 om 21:51 Wraps waren wel prima, erg klein en weinig smaak.
27 mei 2022 om 8:26 Ik had een salade zonder Tomaat besteld Ivm allergie en wat zat erbij tomaat verder alleen nog ui en groene sla je kon er wel vanalles bij bestellen maar neem aan een salade is niet alleen sla. En voor 2 salades 24 euro ook niets van broodje of stok
18 mei 2022 om 19:53 Geweldig lekkere wraps, goed belegd, verse ingrediƫnten, heel smaakvol! Ik haal meestal af, nu voor het eerst laten bezorgen. Had ruim van tevoren besteld, bestelling was keurig op tijd aangekomen, eten was lekker warm.
26 mrt 2022 om 20:25 Bezorging duurde 2 uur, waardoor het eten gewoon steenkoud was en niet meer te eten. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.
19 mrt 2022 om 21:17 Food was good and warm, but considering the order and delivery distance, delivery was a bit slow. Better for pick up.
12 mrt 2022 om 20:22 Ik had de wrap beef besteld. Heel rauw en niet doorbakken niet lekker
6 mrt 2022 om 22:09 De salade en Nacho speciaal waren super en wrap leo dicapacio ook maar pinda de mol was voor de tweede keer de kip te ver door gebakken maar goed drie keer scheepsrecht hopelijk
11 feb 2022 om 18:19 Lovely lunch and great names. They called us because it was busy but all the way it was on time and warm;-) thanks